Hírek

Indul “A gépezők viadala”!

No comments

A nagy sikerre való tekintettel az IThon.info idén is megrendezi Magyarország legnagyobb online IT versenyét! A szeptember végén startoló III. Országos IT Megmérettetésen a jelentkezők különböző kategóriákban, egyre nehezedő feladatok során – a programozástól kezdve az informatikai biztonságon át egészen a Big Data-ig – több területen mérhetik össze tudásukat.

A tavalyihoz hasonlóan idén is csatlakoztunk a kezdeményezéshez, mint a „Beágyazott rendszerek – C nyelv” kategória szakmai hitelesítője. A versennyel szeretnénk bemutatni a napi kihívásokat a területen, és fejlődési lehetőséget biztosítani a feladatmegoldóknak. A versenyzőknek ezúttal egy űrhajóban rekedt fejlesztőmérnökként kell az egyes feladatokat megoldva kiszabadulniuk a gépből, akinek pedig ez elsőként sikerül, azt egy PlayStation 4-gyel és egy VR szemüveggel ajándékozzuk meg. 

A megmérettetés abszolút győztese az lesz, aki a legtöbb kategóriában tud kiemelkedően teljesíteni, így elnyerve a „Magyarország legsokoldalúbb informatikusa” címet. Ezért, ha szeretsz játszani, szereted az izgalmas történetekbe ágyazott versenyeket, és kíváncsi vagy arra, hogy mennyire naprakész az IT tudásod, akkor jelentkezz Te is!

A verseny várhatóan szeptember végén indul, augusztus 28. éjfélig pedig még ingyenesen tudtok nevezni!

További infóért rólunk és a kategóriáról látogass el a verseny hivatalos honlapjára!

nextentIndul “A gépezők viadala”!