Hírek

Idén is indulunk a “Szerethető Munkahely” címért!

No comments

A Szerethető Munkahelyek Díjat a DreamJo.bs csapata hozta létre 2017-ben, azzal a céllal, hogy bemutassák, Magyarországon is számos olyan cég van, ahova hétfő reggel is örömmel járnak be a munkatársak. 

A pályázó vállalatok bemutathatják, milyen náluk dolgozni, milyen értékek mentén működnek, milyen irodában dolgoznak, milyen céges csapatépítő programokat szerveznek – ezzel betekintést engedve mindennapjaikba. Az idei év azonban rengeteg változást és kihívást hozott az életünkbe, így a cégek ezúttal lehetőséget kaptak arra, hogy megmutassák, ki hogyan élte meg a COVID-19 időszakot, milyen új szokások alakultak ki, és hogyan maradt egyben a csapat home office-ban is.

Az elmúlt évek sikerein felbuzdulva 2020-ban is indulunk versenyen, pályázati profilunkat ITT tekintheted meg! A közönségszavazás október 31-ig tart, ezt követően kihirdetik a TOP 100 KKV-t, 25 nagyvállalatot, és újdonság, hogy idén először 10 erdélyi cég is elnyerheti a díjat. Az online konferencia és díjátadó záróvacsora november 12-én kerül megrendezésre, ahol a szakmai zsűri a kiemelkedő nevezőket különdíjjal jutalmazza.

Ha van véleményed és szeretnéd a világ tudtára adni, akkor szavazóként Te is hozzájárulhatsz a verseny eredményéhez. A szavazáshoz kattints IDE

nextentIdén is indulunk a “Szerethető Munkahely” címért!