Hírek

Részt vettünk a Yettel Connect üzleti partnertalálkozón a Hotelify app-pal

No comments

Júniusban már megosztottuk Veletek a hírt, miszerint a májusban megrendezett Yettel IoT Live Show megoldásszállító versenyén II. helyen végeztünk Hotelify rendszerünkkel! Az elnyert díj mellett meghívást kaptunk a Yettel őszi nagyszabású eseményére, a Connect-re is, mely november 10-én a Millenáris Park „D” épületében került megrendezésre. Itt olyan neves cégek mellett volt lehetőségünk kiállítani, mint a Deloitte, a Samsung vagy a Xiaomi.

A szervezők igazán kitettek magukért. A meghívottaknak először Polgár Judit sakknagymester tartott előadást a stratégiaalkotásról, majd a 24 órás Hack it your way díjazottjait szólította a színpadra Mohamed ElSayad (a Yettel Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese). Az előadások Ray Hammond jövőkutató izgalmas víziójával zárultak.

Az előadásokat követően eljött a gasztronómiai élvezetek és a szórakozás ideje. Standunkhoz rengeteg érdeklődő látogatott el, és izgalmas beszélgetésekben volt részünk a szakmai kiállítókkal is egészen a rendezvény zárásáig. 

nextentRészt vettünk a Yettel Connect üzleti partnertalálkozón a Hotelify app-pal