Tovább a videóra > INFORMATIKAI MEGOLDÁSOK
20 ÉV TAPASZTALATÁVAL
INTELLIGENS

Üzleti megoldásaink

Magas színvonalú IT megoldásainkban 20 év szakértelme és tapasztalata egyesül, így teremtve hozzáadott értéket ügyfeleink számára. Szolgáltatásaink és folyamataink maximális adatbiztonságot garantálnak, melyek segítségével optimalizálhatja működési költségeit és növelheti működési hatékonyságát.

Adattárház

Adattárház

Adatai optimalizáltan, a vezetői igényeknek megfelelően kerülnek tárolásra, ezzel lehetővé téve a sokoldalú lekérdezést.

Big Data

Big Data

Teremtsen folyamatosan keletkező, nagy változatosságú és mennyiségű adataiból valós üzleti értéket!

Üzleti Intelligencia

Üzleti Intelligencia

Növelje döntési folyamatai eredményességét és vállalata üzleti teljesítményét, üzleti intelligencia megoldásainkkal!

PEAS

PEAS

Saját fejlesztésű rendszerünk 360°-os teljesítményértékelést tesz lehetővé vállalkozása számára.

Automatizálás – CA Technologies

Automatizálás – CA Technologies

Egyedülálló, komplex megoldások üzleti - és IT folyamatai automatizálásához.

Automatizálás – Digitali.ai

Automatizálás – Digitali.ai

Egyedülálló, komplex megoldások üzleti - és IT folyamatai automatizálásához.

Alkalmazásfejlesztés

Alkalmazásfejlesztés

Személyre szabott, speciális szolgáltatásokat nyújtó alkalmazások a hatékony működésért.

Beágyazott rendszerek

Beágyazott rendszerek

Célspecifikus beágyazott rendszerek, maximális hatékonyságra optimalizálva.

Hanganalitika

Hanganalitika

Innovatív hang – és adatbányászati megoldások ügyfélszolgálatok számára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 • Tóth Márta

  junior marketing menedzser
 • Botos Ádám

  junior szoftverfejlesztő
 • Angyal Fruzsina

  szenior IT tanácsadó
 • Pap Dániel

  junior fejlesztő
 • Pápai Szabolcs

  junior adatelemző
 • Szabó György

  szoftverfejlesztő
 • 2016 szeptemberében kerültem a Nextent-hez, marketing gyakornokként. Azonnal megtetszett a fiatalos közeg és a fejlődés lehetősége. Amit addig az egyetemen csak elméletben láttam, itt éles helyzetekben tanultam meg. A gyakornoki idő letelte után teljes munkaidős Nextent-es lettem. Napról napra egyre felelősségteljesebb és változatosabb feladatok várnak rám.

 • 2017 január eleje óta dolgozom a Nextent-nél, mint junior szoftverfejlesztő. A 2016-os őszi HVG Állásbörzén találkoztam velük, és azonnal elnyerték a szimpátiámat. Úgy érzem, itt végre nem csak “egy munkaerő” vagyok, hanem családtag.  Vezető iparág, nagyszerű csapat, elismert cég. Minden nap úgy ülök le dolgozni, hogy tudom, amit csinálok azt sokan használják és ezzel megkönnyítem a mindennapjukat. Úgy érzem minden nap, minden megkapott feladattal több leszek. Célom, hogy folyamatosan mélyítsem szakmai tudásom és erre minden nap újabb lehetőséget kapok.

 • 2015 eleje óta dolgozom a Nextent-nél. Kezdetekben telekommunikációs projektekben vettem részt, mint szoftvertesztelő és konzulens. Jelenleg egy komplex digitális transzformációs projektben veszek részt, mely a gamification ideológiáját hasznosítva, az alkalmazottak elismerését helyezi előtérbe az üzleti sikerek eléréséhez.  Úgy érzem, itt számít a véleményem, bíznak bennem és jelentős feladatokat bíznak rám. A Nextent rugalmas munkakörülményeket és lehetőségeket kínál, így több területen is kipróbálhatom magam.

 • Május közepén jelentkeztem a Nextent-hez pályakezdőként, két héttel az első interjú után már a mély vízben találtam magam. Junior fejlesztőként olyan projekten dolgozhatok, ami úgy gondolom tényleg hasznos és mások munkáját nagyban megkönnyíti. Sok érdekes és összetett feladatot bíznak rám nap mint nap, amit a kollégáim segítőkészsége, közvetlensége és jó humora segít megoldani. Jó érzés, hogy a véleményem számít, ez számomra nagyon fontos.

 • Még csak egy hete dolgoztam itt, amikor már komoly feladatokat bíztak rám éles projekten, így az első pillanattól kezdve nagyon sokat fejlődtem. Nagyon jól érzem magam a csapatban, és úgy látom, hogy a Nextent-nél minden adott ahhoz, hogy megszerezzem azt a tudást és tapasztalatot, amivel szakemberré válhatok.

 • Több mint 1 éve dolgozom a Nextent-nél, először a 2016-os tavaszi HVG Állásbörzén találkoztam a céggel, amikor gyakorlati helyet kerestem. Kezdetben Android fejlesztéssel foglalkoztam, ahol kamatoztathattam a kreativitásom, és jó érzés volt, hogy juniorként már komolyabb feladatokkal is megbíztak. A hangulat családias, könnyű beilleszkedni a csapatba, ezt segítik a közös programok is - pl. a céghétvégék, vagy a Spartan Race, ahol idén már harmadik alkalommal indulunk a Nextent színeiben. Sok új érdekes kihívással találkozom, melynek köszönhetően folyamatosan fejlődök.

Akik bíznak bennünk

Partnereink

  nextentKezdőoldal