Hírek

Idén is átvehettük a Bisnode AAA tanúsítványát

No comments

Büszkén jelentjük, hogy az utóbbi évekhez hasonlóan 2020-ban is átvehettük a Bisnode Magyarország AAA (tripla A) tanúsítványát, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

nextentIdén is átvehettük a Bisnode AAA tanúsítványát
read more

Standard táblázatok vs. önkiszolgáló BI

No comments

Partner: Chef Market Zrt.

Iparág: Élelmiszeripar

Funkcionális terület: Értékesítés és pénzügy

Megoldás: Üzleti intelligencia

Termék: Qlik Sense

Partnerünk nagykonyhákat, éttermeket, hoteleket, egyéb vendéglátó egységeket, illetve magánszemélyeket szolgál ki élelmiszer alapanyaggal, 24 órás szállítási határidővel saját, többezres árukészletéből.

nextentStandard táblázatok vs. önkiszolgáló BI
read more

Fogadj örökbe egy ovit!

No comments

2019 őszén indult el az “Örökbe Fogadok egy Ovit Mozgalom”, amit 3 édesanya indított útjára azzal a céllal, hogy segítsék a HHH-s óvodák működését, vagyis azokat az ovikat, ahol az oda járó gyerekek többsége, vagy sokszor a csoport egésze mélyszegénységben élő, halmozottan hátrányos helyzetű. A kezdeményezés immár országos ismertségnek örvend, és az indulás óta több száz óvoda talált örökbefogadóra.

nextentFogadj örökbe egy ovit!
read more

Indul “A gépezők viadala”!

No comments

A nagy sikerre való tekintettel az IThon.info idén is megrendezi Magyarország legnagyobb online IT versenyét! A szeptember végén startoló III. Országos IT Megmérettetésen a jelentkezők különböző kategóriákban, egyre nehezedő feladatok során – a programozástól kezdve az informatikai biztonságon át egészen a Big Data-ig – több területen mérhetik össze tudásukat.

nextentIndul “A gépezők viadala”!
read more

ADNI JÓ!

No comments

Segíteni és adni mindig nagyon jó érzés, főleg akkor, ha mindez egy nemes cél érdekében történik. A Nextent nemrégiben az Ercsi Kossuth Lajos Általános Iskola diákjainak nyári táboroztatásához nyújtott támogatást.

nextentADNI JÓ!
read more