Hírek

Idén is indulunk a “Szerethető Munkahely” címért!

No comments

A Szerethető Munkahelyek Díjat a DreamJo.bs csapata hozta létre 2017-ben, azzal a céllal, hogy bemutassák, Magyarországon is számos olyan cég van, ahova hétfő reggel is örömmel járnak be a munkatársak. 

A pályázó vállalatok bemutathatják, milyen náluk dolgozni, milyen értékek mentén működnek, milyen irodában dolgoznak, milyen céges csapatépítő programokat szerveznek – ezzel betekintést engedve mindennapjaikba. Az idei év azonban rengeteg változást és kihívást hozott az életünkbe, így a cégek ezúttal lehetőséget kaptak arra, hogy megmutassák, ki hogyan élte meg a COVID-19 időszakot, milyen új szokások alakultak ki, és hogyan maradt egyben a csapat home office-ban is.

Az elmúlt évek sikerein felbuzdulva 2020-ban is indulunk versenyen, pályázati profilunkat ITT tekintheted meg! A közönségszavazás október 31-ig tart, ezt követően kihirdetik a TOP 100 KKV-t, 25 nagyvállalatot, és újdonság, hogy idén először 10 erdélyi cég is elnyerheti a díjat. Az online konferencia és díjátadó záróvacsora november 12-én kerül megrendezésre, ahol a szakmai zsűri a kiemelkedő nevezőket különdíjjal jutalmazza.

Ha van véleményed és szeretnéd a világ tudtára adni, akkor szavazóként Te is hozzájárulhatsz a verseny eredményéhez. A szavazáshoz kattints IDE

nextentIdén is indulunk a “Szerethető Munkahely” címért!
read more

Indul “A gépezők viadala”!

No comments

A nagy sikerre való tekintettel az IThon.info idén is megrendezi Magyarország legnagyobb online IT versenyét! A szeptember végén startoló III. Országos IT Megmérettetésen a jelentkezők különböző kategóriákban, egyre nehezedő feladatok során – a programozástól kezdve az informatikai biztonságon át egészen a Big Data-ig – több területen mérhetik össze tudásukat.

A tavalyihoz hasonlóan idén is csatlakoztunk a kezdeményezéshez, mint a „Beágyazott rendszerek – C nyelv” kategória szakmai hitelesítője. A versennyel szeretnénk bemutatni a napi kihívásokat a területen, és fejlődési lehetőséget biztosítani a feladatmegoldóknak. A versenyzőknek ezúttal egy űrhajóban rekedt fejlesztőmérnökként kell az egyes feladatokat megoldva kiszabadulniuk a gépből, akinek pedig ez elsőként sikerül, azt egy PlayStation 4-gyel és egy VR szemüveggel ajándékozzuk meg. 

A megmérettetés abszolút győztese az lesz, aki a legtöbb kategóriában tud kiemelkedően teljesíteni, így elnyerve a „Magyarország legsokoldalúbb informatikusa” címet. Ezért, ha szeretsz játszani, szereted az izgalmas történetekbe ágyazott versenyeket, és kíváncsi vagy arra, hogy mennyire naprakész az IT tudásod, akkor jelentkezz Te is!

A verseny várhatóan szeptember végén indul, augusztus 28. éjfélig pedig még ingyenesen tudtok nevezni!

További infóért rólunk és a kategóriáról látogass el a verseny hivatalos honlapjára!

nextentIndul “A gépezők viadala”!
read more

ADNI JÓ!

No comments

Segíteni és adni mindig nagyon jó érzés, főleg akkor, ha mindez egy nemes cél érdekében történik. A Nextent nemrégiben az Ercsi Kossuth Lajos Általános Iskola diákjainak nyári táboroztatásához nyújtott támogatást.

A szóban forgó intézménynek egy nonprofit kft. a fenntartója, így nagyon kis összegből működnek, ami csak a fenntartásukra elég. A gyerekek zöme hátrányos helyzetű, enyhe értelmi fogyatékos, és sok esetben rossz családi körülmények között él. Az iskola immár 32 éve szervez nyári táboroztatást, melyhez a szükséges anyagi fedezet felét a Sziltop Nonprofit Kft. állja, a fennmaradó összeget pedig pályázatokból, adományokból teremtik elő.

Az idei tábor június végén került megrendezésre 25 gyermek részvételével. A tábor keretében a diákok ellátogattak a Győri Állatkertbe és megnézték a város nevezetességeit, jártak Majkon, Tatán, majd Tatabányán a Turulnál. Mindezek mellett jutott idő strandolásra a Gyémánt fürdőben, kézműves foglalkozásra, focira és még moziban is voltak a gyerekek.

Örömmel tölt el Minket, hogy segíthettünk az iskolának, és támogatásunkkal 25 gyermek nyarát tettük még szebbé!

nextentADNI JÓ!
read more

EMPLOYER BRANDING RENDEZVÉNY A KAPTÁR-BAN

No comments

Idén januárban kezdtük meg a közös munkát a Hive Creative Kft.-vel, akik a munkáltatói márkaépítésben, a Nextent-es közösségépítésben, illetve a külső- és belső kommunikációs feladatokban támogatnak minket.

A projekthez kapcsolódóan, július 17-én a KAPTÁR-ban találkoztunk, hogy bemutassuk kollégáinknak, jelenleg hol tartunk a folyamatban. Szó volt az employer branding jelentőségéről, majd Fekete Erika (HR vezető) és Kristóf Nóra (marketing vezető) prezentálta a belső-és külső felmérések eredményeit, továbbá ismertették azokat az irányokat, melyek employer branding stratégiánk alappilléreit képezik. Az már most egyértelműen látszik, hogy mozgalmas őszünk lesz.

Az előadás után finom ételek és hideg italok társaságában folytatódott a beszélgetés ezen a jó hangulatú estén.

nextentEMPLOYER BRANDING RENDEZVÉNY A KAPTÁR-BAN
read more

SZEGEDI TEHETSÉG-HÍD PROGRAM

No comments

Július 6-án a Szegedi Tehetség-HÍD program keretein belül, az SZTE Eötvös Loránd Kollégium Tehetséggondozó táborában tartott előadást kollégánk, Filep Tamás.

A program fő célkitűzése, hogy a középiskolai tanulmányi versenyeken kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákok számára megkönnyítse az egyetemi beilleszkedést, és segítse a tehetséggondozást. Emellett nyári tábort, mentori támogatást, szakkollégiumi tagságot, illetve akár egyszeri egyetemkezdési támogatást is biztosít a legjobbaknak.

Tomi a „Jövőbeli innovációs trendek” című ismeretterjesztő előadás során a kiberfizikai rendszerek, Ipar 4.0, Smart City, autóipari fejlesztések, VR/AR/XR, és kiberbiztonság témakörök újdonságait mutatta be. A prezentáció után a résztvevők választ kaptak a témához kapcsolódó technológiai és várható társadalmi hatásokkal foglalkozó kérdésekre is. A nap zárásaként a borkóstolón informális keretek között folytatódott a délután megkezdett diskurzus.

A szervezésért külön köszönet Haller Renátának!

A Tehetség-HÍD Programról ITT olvashatsz bővebben.

nextentSZEGEDI TEHETSÉG-HÍD PROGRAM
read more