Hírek

Szerethető munkahely vagyunk – már hivatalosan is!

No comments

Örömmel jelentjük, hogy idén is elnyertük a Szerethető Munkahely címet, 2017 és 2018 után immár harmadik alkalommal! A versenyen a munkavállalók és az álláskeresők egy hónapon keresztül szavazhattak azokra a munkahelyekre, ahol jó dolgozni. A díjért több mint 2100 cég szállt ringbe, a legnagyobb arányban a szoftverfejlesztő cégek képviseltették magukat. A szavazás lezárultával 150 kkv, 50 nagyvállalat és 30 romániai székhelyű magyar cég vehette át a Szerethető Munkahely elismerést.

nextentSzerethető munkahely vagyunk – már hivatalosan is!
read more

Részt vettünk a Yettel Connect üzleti partnertalálkozón a Hotelify app-pal

No comments

Júniusban már megosztottuk Veletek a hírt, miszerint a májusban megrendezett Yettel IoT Live Show megoldásszállító versenyén II. helyen végeztünk Hotelify rendszerünkkel! Az elnyert díj mellett meghívást kaptunk a Yettel őszi nagyszabású eseményére, a Connect-re is, mely november 10-én a Millenáris Park „D” épületében került megrendezésre. Itt olyan neves cégek mellett volt lehetőségünk kiállítani, mint a Deloitte, a Samsung vagy a Xiaomi.

nextentRészt vettünk a Yettel Connect üzleti partnertalálkozón a Hotelify app-pal
read more

Halloween-i darts bajnokság

No comments

A céghétvégék és a karácsonyi vacsora mellett igyekszünk megragadni minden alkalmat arra, hogy összehozzuk a kollégáinkat, és lehetőséget biztosítsunk a csapatépítésre, a közös kikapcsolódásra. Ebben a szellemben – egy régi hagyományt felelevenítve – október 27-én megrendeztük a HQ-ban a 2022-es Nextent Darts bajnokságot, amit az időpontból adódóan összekötöttünk egy halloween bulival is. Így azoknak, akik kevésbé kedvelik ezt a kocsmasportot, lehetőségük nyílt helyette a tökfaragásra.🎃

nextentHalloween-i darts bajnokság
read more

Intelligent DevOps Customer Day

No comments

Partnerünk, a Digital.ai “Intelligent Devops Customer Day” címmel október 12-én rendezte meg idei ügyféltalálkozóját, ahova Mi is meghívást kaptunk, mint legnagyobb közép-európai partnerük. Cégünket Adorján Gábor és Sebők Tibor képviselte az eseményen, mely Amszterdam egyik legszebb szállodájában került megrendezésre, közvetlenül a tenger mellett. 

nextentIntelligent DevOps Customer Day
read more

Idén is részt vettünk a Kutatók Éjszakáján

No comments

A Kutatók Éjszakája egy ingyenes eseménysorozat a tudomány és a kutatói életpálya népszerűsítésére, mely évente, szeptember utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre Európa-szerte. Örömmel tölt el minket, hogy a miskolci Bay Zoltán Kutatóintézet meghívására idén is részt vehettünk ezen a neves eseményen szeptember 30-án, ahol a szervezők ismét kitettek magukért. Az izgalmas programok, inspiráló beszélgetések és a fiatalokat vonzó vendégelőadók miatt hatalmas volt a rendezvény iránti érdeklődés!

nextentIdén is részt vettünk a Kutatók Éjszakáján
read more

Őszi csapatépítő gokartozás

No comments

Hagyományainkhoz híven idén ősszel is céghétvégére mentünk. Mindig izgatottan várjuk ezeket a csapatépítő programokat, hiszen ilyenkor remek lehetőségünk nyílik a közös kikapcsolódásra, és arra, hogy jobban megismerjük egymást.😊

nextentŐszi csapatépítő gokartozás
read more

2022-ben is indulunk a “Szerethető Munkahely” címért!

No comments

A DreamJo.bs csapata immár 6. alkalommal rendezi meg a Szerethető Munkahelyek versenyt, ahol a pályázó vállalatok bemutathatják, milyen náluk dolgozni, milyen értékek mentén működnek, milyen céges csapatépítő programokat szerveznek – ezzel betekintést engedve mindennapjaikba. Az idei év témája a Digitalizáció térnyerése, így a cégek megmutathatják, hogy milyen digitális megoldásokkal könnyítik meg a toborzást, a mindennapi munkavégzést vagy az onboardingot.

nextent2022-ben is indulunk a “Szerethető Munkahely” címért!
read more