CSR

Idén is részt vettünk a Kutatók Éjszakáján

No comments

A Kutatók Éjszakája egy ingyenes eseménysorozat a tudomány és a kutatói életpálya népszerűsítésére, mely évente, szeptember utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre Európa-szerte. Örömmel tölt el minket, hogy a miskolci Bay Zoltán Kutatóintézet meghívására idén is részt vehettünk ezen a neves eseményen szeptember 30-án, ahol a szervezők ismét kitettek magukért. Az izgalmas programok, inspiráló beszélgetések és a fiatalokat vonzó vendégelőadók miatt hatalmas volt a rendezvény iránti érdeklődés!

nextentIdén is részt vettünk a Kutatók Éjszakáján
read more

Mi az értelme egy BI projektnek, ha nem a profit a cél? – II. rész

No comments

Múlt heti blogbejegyzésünkben kollégánk megosztotta veletek, hogy milyen üzleti problémákkal lehet találkozni egy nem üzleti szervezetben. A folytatásban pedig bemutatjuk, hogy milyen szerepet tölt be non-profit szervezetek esetében az adatszolgáltatás, és hogy miként tudja támogatni a BI az üzletmenet folytonosságát.

nextentMi az értelme egy BI projektnek, ha nem a profit a cél? – II. rész
read more

Mi az értelme egy BI projektnek, ha nem a profit a cél? – I. rész

1 comment

Amikor az üzleti szférában egy üzleti intelligencia projektről beszélünk, akkor az első számú megválaszolandó kérdés a profit maximalizálása. De mi a helyzet abban az esetben, ha egy multi méretű szervezetnek nem a nyereség a fő célja? Kollégánk egy kétrészes blog keretében fog erre a kérdésre választ adni, és osztja meg Veletek egy non-profit szervezetnél szerzett tapasztalatait. 

nextentMi az értelme egy BI projektnek, ha nem a profit a cél? – I. rész
read more

Ismét ellátogattunk a Ságújfalui Makkocska Óvodába

No comments

Az “Örökbe Fogadok egy Ovit Mozgalom” 2019 őszén indult el azzal a céllal, hogy segítsék a HHH-s óvodák működését. A program azokat az ovikat fogja össze, ahol az oda járó gyerekek többsége, vagy sokszor a csoport egésze mélyszegénységben élő, halmozottan hátrányos helyzetű. A kezdeményezés immár országos ismertségnek örvend, és az indulás óta több száz óvoda talált örökbefogadóra.

nextentIsmét ellátogattunk a Ságújfalui Makkocska Óvodába
read more

Fogadj örökbe egy ovit!

No comments

2019 őszén indult el az “Örökbe Fogadok egy Ovit Mozgalom”, amit 3 édesanya indított útjára azzal a céllal, hogy segítsék a HHH-s óvodák működését, vagyis azokat az ovikat, ahol az oda járó gyerekek többsége, vagy sokszor a csoport egésze mélyszegénységben élő, halmozottan hátrányos helyzetű. A kezdeményezés immár országos ismertségnek örvend, és az indulás óta több száz óvoda talált örökbefogadóra.

nextentFogadj örökbe egy ovit!
read more