Hírek

Szabó György

Több mint 1 éve dolgozom a Nextent-nél, először a 2016-os tavaszi HVG Állásbörzén találkoztam a céggel, amikor gyakorlati helyet kerestem. Kezdetben Android fejlesztéssel foglalkoztam, ahol kamatoztathattam a kreativitásom, és jó érzés volt, hogy juniorként már komolyabb feladatokkal is megbíztak. A hangulat családias, könnyű beilleszkedni a csapatba, ezt segítik a közös programok is – pl. a céghétvégék, vagy a Spartan Race, ahol idén már harmadik alkalommal indulunk a Nextent színeiben. Sok új érdekes kihívással találkozom, melynek köszönhetően folyamatosan fejlődök.

nextentSzabó György
read more

Pápai Szabolcs

Még csak egy hete dolgoztam itt, amikor már komoly feladatokat bíztak rám éles projekten, így az első pillanattól kezdve nagyon sokat fejlődtem. Nagyon jól érzem magam a csapatban, és úgy látom, hogy a Nextent-nél minden adott ahhoz, hogy megszerezzem azt a tudást és tapasztalatot, amivel szakemberré válhatok.

nextentPápai Szabolcs
read more

Pap Dániel

Május közepén jelentkeztem a Nextent-hez pályakezdőként, két héttel az első interjú után már a mély vízben találtam magam. Junior fejlesztőként olyan projekten dolgozhatok, ami úgy gondolom tényleg hasznos és mások munkáját nagyban megkönnyíti. Sok érdekes és összetett feladatot bíznak rám nap mint nap, amit a kollégáim segítőkészsége, közvetlensége és jó humora segít megoldani. Jó érzés, hogy a véleményem számít, ez számomra nagyon fontos.

nextentPap Dániel
read more

Angyal Fruzsina

2015 eleje óta dolgozom a Nextent-nél. Kezdetekben telekommunikációs projektekben vettem részt, mint szoftvertesztelő és konzulens. Jelenleg egy komplex digitális transzformációs projektben veszek részt, mely a gamification ideológiáját hasznosítva, az alkalmazottak elismerését helyezi előtérbe az üzleti sikerek eléréséhez.  Úgy érzem, itt számít a véleményem, bíznak bennem és jelentős feladatokat bíznak rám. A Nextent rugalmas munkakörülményeket és lehetőségeket kínál, így több területen is kipróbálhatom magam.

Angyal Fruzsina
read more

Botos Ádám

2017 január eleje óta dolgozom a Nextent-nél, mint junior szoftverfejlesztő. A 2016-os őszi HVG Állásbörzén találkoztam velük, és azonnal elnyerték a szimpátiámat. Úgy érzem, itt végre nem csak “egy munkaerő” vagyok, hanem családtag.  Vezető iparág, nagyszerű csapat, elismert cég. Minden nap úgy ülök le dolgozni, hogy tudom, amit csinálok azt sokan használják és ezzel megkönnyítem a mindennapjukat. Úgy érzem minden nap, minden megkapott feladattal több leszek. Célom, hogy folyamatosan mélyítsem szakmai tudásom és erre minden nap újabb lehetőséget kapok.

Botos Ádám
read more

Tóth Márta

2016 szeptemberében kerültem a Nextent-hez, marketing gyakornokként. Azonnal megtetszett a fiatalos közeg és a fejlődés lehetősége. Amit addig az egyetemen csak elméletben láttam, itt éles helyzetekben tanultam meg. A gyakornoki idő letelte után teljes munkaidős Nextent-es lettem. Napról napra egyre felelősségteljesebb és változatosabb feladatok várnak rám.
Tóth Márta
read more