Ismerd meg néhány kollégánkat!

Angyal Fruzsina senior consultant

“Ez több mint munka; ez kaland. Az empowerment-nek köszönhetően, olyan vállalati kultúrában működünk, ahol bátran előállhatunk kreatív ötletekkel, elmondhatjuk a véleményünket és korlátok nélkül oszthatjuk meg egymással a tudást. Számomra ez igen értékes, mivel így még közelebb kerülök személyes céljaim megvalósításához.”

Mit tanulhatsz tőlem?

- CRM rendszerek
- szoftvertesztelés
- projektmenedzsment
fotózás és gasztro élményekkel tarkított világkörüli utazás

Kovács Ákos projektvezető

“Miért jó a Nextentnél dolgozni? Fiatalos csapat, széleskörű szakmai kompetenciákkal. Saját innovációink mellett folyamatosan teszteljük a legfrissebb eszközöket és alkalmazásokat, a jó megoldásokat pedig igyekszünk folyamatainkba is integrálni. Úgy érzem, kollégáimmal kölcsönösen számíthatunk egymásra; mind emberileg, mind szakmailag legjobb tudásunk szerint támogatjuk egymást. “

Mit tanulhatsz tőlem?

-alkalmazott rendszerek – és folyamatok
- belső munkaidő elszámolási rendszer fejlesztése

Somogyi Lili HR generalista

"Pályakezdőként nagyon fontos számomra, hogy az egyetemen megszerzett tudásomat gyakorlati tapasztalatokkal bővítsem, melyben a Nextent maximálisan támogat. Mindemellett nagyon jó érzés, hogy folyamatosan lehetőségem van bizonyítani, új feladatokban kipróbálni magam. Elfogadó, humorban bővelkedő és motiváló környezetben dolgozom – többek között ezért is szeretek mindennap bejárni."

Mit tanulhatsz tőlem?

-Szervezés
- Hárompontost kosárra dobni ☺

Bottlikné Dalnoki Zita pénzügyi vezető

"Nőként kiemelten fontos, hogy családbarát, szükség esetén rugalmas időbeosztást megengedő munkahelyen dolgozzak. A munkám igen változatos, folyamatosan új kihívásokkal tarkított és mindez egy fiatalos és innovatív csapatban egy igazi élmény.”

Mit tanulhatsz tőlem?

- pénzügy – és számvitel közérthetően
- minden ami kreatív (festés, színezés)
- ha időm engedi : futás

Kiss József senior architect

"Instant kihívás minden napra."

Mit tanulhatsz tőlem?

- adatfeldolgozás
- adatbázis kezelés
- nagyvállalati alkalmazás technológiák

Szloboda Éva szoftverfejlesztő

“A csapaton érezhető a magas szakmai hozzáértés, ami egy olyan biztonságot és szabadságot ad, hogy bármikor örörmmel vállalok aktív részvételt újabb és újabb projektekben. Emellett a sajátos „Nextent légkör” és az, hogy maximálisan odafigyelünk egymásra, még inkább elkötelezetté tesz.”

Mit tanulhatsz tőlem?

- JAVA SE & EE technológiák
- Android fejlesztés
- csapatmunka
- gyors probléma felismerés és megoldási készség

Perneky Virág junior fejlesztő

“Mivel egyetem mellett dolgozom, így fontos, hogy a munka mellett, tanulmányaimra is koncentrálhatok. Sőt, a cég is folyamatosan szervez szakmai – és nyelvi képzéseket, melyeknek köszönhetően még tovább fejlődök. A sokszínű feladatok segítenek abban, hogy széles körű tapasztalatot szerezzek, és mindezt beépítsem a mindennapjaimba.”

Mi tanulhatsz tőlem?

- Java
- SQL
- szoftverhiba analízis és javítás
- Hogyan egyeztesd össze a munkát és az egyetemet?
- főzés

nextentSzakértőink