A Nextent csapat folyamatosan fejlődik. A menedzsment elkötelezett híve a folyamatos tanulásnak, éppen ezért csapatunk minden tagjának folyamatosan rendelkezésre áll több olyan eszköz is, ahol egyénileg vagy akár csapatban is fejleszthetik magukat a kollégák.

Ügyfeleink a friss ötletekre és a naprakész tudásra kíváncsiak és tudjuk, hogy ehhez folyamatosan fejlődnünk kell. Rendszeres belsős képzéseinket elérhetővé tesszük minden érdeklődő kolléga számára. Az évi rendes betervezett képzéseken túl ad hoc módon szervezünk kötetlenebb workshopokat is, ahol egy új területen megszerzett tudást osztják meg egymással kollégáink kötetlen beszélgetős formában, munka után, a csocsó asztal és a darts tábla mellett. A sikeres belsős képzések után egyre több témában szervezünk magas szakmai színvonalú, tematikus képzéseket is, melyek már bárki számára elérhetőek.

DevOps Essentials

A DevOps napjaink egyik legnépszerűbb szemléletmódja. DevOps Essentials képzésünkön a stabil elméleti háttér mellett hands-on ismereteket kapsz a mai state-of-the-art fejlesztésről és infráról. Mindezt gyakorlati példákkal elmélyítve. A tanfolyam során betekintést nyerhetsz a felhő alapú szolgáltatások működésébe is, illetve megtanulhatod a hatékonyságnövelő automatizálási eszközök használatát.

Ahhoz, hogy maximálisan profitálhass képzésünkből, rendelkezned kell legalább alapszintű fejlesztői és üzemeltetői ismeretekkel. Nem árt ha van egy programnyelv, amivel magabiztosan tudsz dolgozni és a Linux CLI-től sem ijedsz meg.

DevOps Essentials tréningünk felkészít, hogy a standard IT igények fölé emelkedj.
Érdekel a képzés!

Big Data Fundamentals Képzés

Adatdömping – folyamatosan növekvő adatmennyiség, egyre több adatgyűjtésre alkalmas eszköz. Mi történik a keletkezett adatokkal? Milyen technológiákkal dolgozhatóak fel? Hogyan illeszthető be a Big Data technológia az agilis vállalatok üzleti működésébe és hogyan teremthet mindez versenyelőnyt számukra? Hogyan állítható az adatfeldolgozás az üzleti döntéstámogatás szolgálatába?

Kétnapos képzésünk keretében, ezekre a kérdésekre is választ kapsz. Ismerd meg a Big Data technológia elméleti hátterét, valamint tanulj szakértőinktől a gyakorlati felhasználásról.
Tovább a képzéshez

PL/SQL KÉPZÉS

Az SQL programozási nyelv már a kisujjadban van? Most lehetőséged nyílik arra, hogy megismerd az adatok adatbázisban történő feldolgozásának egyik legnépszerűbb módját. Maga a nyelv egyszerűnek tűnhet, de ez ne tévesszen meg! Az ördög a részletekben rejlik! Tanfolyamunkkal célunk, hogy olyan gyakorlati példákkal alátámasztott bevált módszereket tanulhass meg, melyek könnyebbé teszik munkavégzésed. Ha van benned kellő kitartás, hogy üzemszerűen akár több ezer táblából álló relációs adatbázisokban kutakodj, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy - ez a Te tanfolyamod!

Utolsó képzésünk lezárult.

Megfelelő létszám esetén újra indítjuk.
Érdekel a képzés!

Diákjaink mondták

"Különösen jó, hogy gyakorlati példákon keresztül mutatták be az Android rendszer működését. Nagyon sok hasznos tanácsot kaptunk, melyet android fejlesztőként a munkámban mindennap hasznosítok. Pozitívumként emelném még ki az órák közvetlen hangvételét, bátran feltehettem a kérdéseimet – ez sokat segít a tudás elmélyítésében."

Csontos Valentin

android fejlesztő

"Alapos, mindenre kiterjedő oktatást kaptunk. A képzés alatt megismertük az Android operációs rendszer felépítését, az erre való fejlesztés menetét, valamint a fejlesztés közben gyakran előforduló hibák elhárítását. Nagyon jó, hogy az órákról videófelvétel készült, így azok bármikor visszanézhetőek. Jövőbeli terveim között szerepel az Android alkalmazás fejlesztés, így öröm volt a képzésen való részvétel."

Karácsony Péter

IT fejlesztő

"Tetszett, hogy az adatbázisok fejlődéséről is sok mindent megtudtam. Azok technikai működéséről, az adatok tárolásának módjáról is kaptunk infókat, így logikailag is fel tudjuk magunkban építeni, hogy mi miért történik, mi van a háttérben, amikor kiadunk egy adatbázis műveleti utasítást. A tanfolyam érdekes volt és hasznos, a gyakorlatba könnyen és gyorsan átültethető. Kaptunk segítséget saját teszt környezet felépítéséhez is, amiben gyakorolhattuk az elhangzottakat."

Kovács Ákos

projektvezető

"Mivel nagyon érdekel a mobil programozás, így örömmel jelentkeztem az Android tanfolyamra. Az előadó átfogó, friss tudást adott át és gyakorlati megoldásokat is mutatott. Élveztem az órákat, nagyon sokat tanultam és remélem tovább bővíthetem még a kapott tudást."

Pálhidy Csaba

IT fejlesztő

Ne maradj le!