Automatizálj a fejlődésért!

A Digital.ai vezető technológiai vállalatként elkötelezett amellett, hogy segítse a vállalkozásokat a digitális transzformációs céljainak elérésében. Ehhez az értékáram-menedzsment elvét alappillérként alkalmazva, az agilis tervezésben, az alkalmazások védelmében, a szoftverek szállításában és a mesterséges intelligenciában használt innovatív technológiákat egy Value Stream Platform-ban egyesíti.
XL Deploy és XL Release termékei révén pedig teljes körű támogatást nyújt nagyvállalati szinten a continuous delivery folyamatok során.

XL Release:

Az XL Release egy release orchestration eszköz, kifejezetten a continuous delivery folyamatok támogatására kialakítva. Használata lehetővé teszi egy szervezeten belül a különféle csapatok számára a release-ek modellezését és ellenőrzését, az IT-infrastruktúrán belüli feladatok automatizálását, továbbá a release folyamatok elemzése és fejlesztése révén elősegíti a release-ek átfutási idejének csökkenését. Ez az eszköz biztosítja a DevOps terület számára a release automatizálás gerincét, integrálja a meglévő eszközöket, és lehetővé teszi az átláthatóságot a szoftverszállítás teljes folyamatán keresztül.

 

XL Deploy:

Az alkalmazások telepítésének automatizálása kulcsfontosságú lépés azon vállalatok számára, amelyek keményen dolgoznak az agilitás, a DevOps és a continuous delivery előnyeinek kiaknázásában. A szoftver életciklusok további gyorsulása, a telepítési környezetek egyre sokszínűbbé válása miatt azonban az alkalmazások hibamentes telepítése túl bonyolulttá vált a résztvevő szakértők számára. A szervezeteknek így automatizálniuk és szabványosítaniuk kell. Az összetett környezettel rendelkező cégek számára kifejlesztett XL Deploy minden olyan csapat számára elengedhetetlen segédeszköz, amelynek egyre nagyobb számú alkalmazást kell telepítenie egyre több célrendszerbe.

 

Technológiák

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További megoldásaink

Adattárház

Adattárház

Adatai optimalizáltan, a vezetői igényeknek megfelelően kerülnek tárolásra, ezzel lehetővé téve a sokoldalú lekérdezést.

Big Data

Big Data

Teremtsen folyamatosan keletkező, nagy változatosságú és mennyiségű adataiból valós üzleti értéket!

Üzleti Intelligencia

Üzleti Intelligencia

Növelje döntési folyamatai eredményességét és vállalata üzleti teljesítményét, üzleti intelligencia megoldásainkkal!

Automatizálás – Digitali.ai

Automatizálás – Digitali.ai

Egyedülálló, komplex megoldások üzleti - és IT folyamatai automatizálásához.

Automatizálás – CA Technologies

Automatizálás – CA Technologies

Egyedülálló, komplex megoldások üzleti - és IT folyamatai automatizálásához.

Alkalmazásfejlesztés

Alkalmazásfejlesztés

Személyre szabott, speciális szolgáltatásokat nyújtó alkalmazások a hatékony működésért.

Beágyazott rendszerek

Beágyazott rendszerek

Célspecifikus beágyazott rendszerek, maximális hatékonyságra optimalizálva.

Digitális HR megoldások

Digitális HR megoldások

Munkavállalói elkötelezettség és ösztönzés egy platformon.

nextentAutomatizálás – Digitali.ai